TRANSLATE

пятница, 29 июня 2018 г.

#АтрофизикИвановАнатолий #знак_Сириуса #Карпаты #signSirius #Karpathians Знак Сириуса в Карпатах

                         Знак Сіріуса в Карпатах

 

 В багатьох місцях Землі і в Карпатах зокрема на поверхні великих брил зроблені по три поглиблення різного діаметру. Найбільші з поглиблень слугували місцем приземлення важких літальних апаратів древніх цивілізацій, які прилетіли на Землю  з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому. А три поглиблення символічно зображують дві зірки і велику планету цієї зоряної системи.

                             Астрофізик Іванов Анатолій Григорович

                                     

  В цій науковій статті буде йти мова про місця проживання в Карпатах представників цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому, а також про навігаційні смуги і місця приземлення летальних апаратів цієї цивілізації. Тема проживання цивілізацій, які прилетіли на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому, розкрита автором статті в багатьох наукових статтях, які розміщені в Інтернеті. Ось деякі з них: “Галактические спирали и символ лотоса в индуизме”, https://polpravda.com/galakticheskie-spirali-i-simvol-lotosa-v-induizme/8636 ;   “Планеты звёздной системы Сириус”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_15.html ; “Потомки динозавров на Земле. Кто, откуда и зачем прилетел на Землю в древние времена», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_88.html ; «Смысл геоглифов с изображением собаки и цыплёнка на плато Наска в Перу», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_58.html ;  «Летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_55.html ; «Тяжёлые летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_75.html ; «Стоунхендж — одно из старейших сооружений на Земле», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/stonehenge.html ;  «Петроглифы древнего Караунджа», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/karahunj_31.html  і так далі.

 Цивілізації, які прилетіли не Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому поселилися більшою частиною В Індії, на Вірменському нагір'ї, В Єгипті, в Скандінавії, в Південній Америці, в Британії. Але вони розселилися по всьому світу і залишили по собі сліди свого перебування.

  Деякі з цих цивілізацій використовували знак з трьох кругів, трьох фігур,трьох голів і тому подібне. Цей знак символічно передавав інформацію про три найбільші космічні об'єкти зоряної системи Сіріус: СіріусА, СіріусВ і велику планету яка в десятки разів більша за наш Юпітер. Про це йшлося в статті автора “Ложные “врата ада” и их стражи», https://polpravda.com/lozhnye-vrata-ada-i-ix-strazhi/8289.

                                                      Писана гора

 В Карпатах в Сколівському районі Львівської області є місце, яке легенди пов'язують з Олексою Довбушем. Це місце має назву “Писана гора” або “Писана криниця”. Колись тут у печері перебували опришки і нібито Олекса Довбуш своїм пальцем зробив надписи на камінні. Опришки дійсно могли там знаходитись, але всі кам'яні штучні споруди, печери  і деякі надписи на камінні зроблені за допомогою лазерної техніки ще до Першого Всесвітнього потопу, який був 13 тисяч років тому. Скоріш за все, ці надписи і рисунки зроблені людьми, які прилетіли на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус. Саме вони зробили поглиблення в камінні, які зображені на рисунках 1 і 4 нижче.

       

                           Рис. 1. Три поглиблення в камінні на “Писаній горі”.

  На рисунку 1 розміщена фотографія трьох поглиблень, які символізують знак подвійної зоряної системи Сіріус — одне велике поглиблення і два малих. Ці поглиблення слугували орієнтиром при польотах літальних апаратів цієї цивілізації і одночасно були місцем посадки важких і легких літальних апаратів. Про літальні апарати древніх цивілізацій йшла мова в науковій статті автра “Летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус», яка згадувалась вище.

 Велике поглиблення майже таке саме, як на острові Хортиця і  Красноярских стовпах. Про них йшла мова в статтях автора “Мегалитические сооружения острова Хортица”, https://polpravda.com/megaliticheskie-sooruzheniya-ostrova-xortica/8275 та “Древний космодром в «Красноярских столбах»,  http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/ancientcosmodrome.html .

  Для порівняння, на рисунках 2 і 3 розміщені фотографії таких саме поглиблень на острові Хортиця і в “Красноярських стовпах.

 

            Рис. 2. Фотографія поглиблення в камені на острові Хортиця.

 

           Рис.3. Поглиблення у великому камнні в “Красноярських стовпах”.

 Нема ніякого сумніву в тому, що всі ці поглиблення слугували в якості місця посадки літальних апаратів древніх цивілізацій.

   Деякі брили, скоріш за все, були оброблені і покладені в потрібному місці. Древні цивілізації володіли технологіями обробки і переміщення великих брил, роблячі їх невагомими на деякий час. Про це йшла мова в науковій статті автора “Главная тайна создателей пирамид», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/pyramides_3.html  та інших його наукових статтях.

 Але існували інші штучні споруди, які допомогали орієнтуватись під час перельотів. На південний схід від “Писаної гори” знаходиться штучна споруда, яка має назву “Високий верх” висотою 1242 м. Нема ніякого сумніву в тому, що це дійсно штучна споруда. Такі саме штучні гори були створені в “Красноярських стовпах”, про які йшлося у вище згаданій науковій статті. Здавалося б, навіщо було створювати ще одну гору, якщо поряд є гора, яка більшою частиною створена природою? Вона була дуже потрібна. Завдяки їй можна було рухатись в потрібному напрямку. Це своєрідний стулчастий знак, який використовується в судноплавстві. На рисунку 4 нижче наведена фотографія цього штучного стулчастого знаку. Можливо, він відповідав напрямку польоту на острів Хортиця і в зворотньому напрямку.

 

         Рис. 4. Фотографія натуральної і штучної гір в Сколівському районі Карпат.

 В Карпатах ще є місця, де залишили сліди свого перебування древні цивілізації. Автор обов'язково повернеться до цієї теми в наступних наукових статтях.

 28. 06. 2018 року, м. Чернігів.

1 комментарий:

  1. ДЯКУЮ ОЗНАЙОМИВСЯ ДУЖЕ ЦІКАВО . ПОБІЛЬШЕ ПУБЛІКАЦІЙ НА ЦЕ ІСТОРИЧНУ ТЕМУ БО НАРОД ЗАЗОМБУВАЛИ ЖИДІВСЬКИМ ЛАЙНОМ ТА ГОНЯТЬ В ПРОПАСТЬ НЕВІГЛАСТВА

    ОтветитьУдалить