TRANSLATE

четверг, 20 августа 2020 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #наука #science Вместо речи над гробом покойного Б. Патона

 

     Замість промови над труною небіжчика Б. Патона

                  Астрофізик Іванов Анатолій Григорович

                                                                    

  Вчора помер президент НАНУ академік Б. Патон. Про негативну роль цієї людини я багато писав за її життя, тому, на мою думку, маю право на слово. Про небіжчиків погане не говорять, але я повторю тільки те, що писав про нього за його життя.

  Померла людина, яка на протязі останніх 17 років цілеспрямовано знищувала українську науку і обдурювала всіх президентів України, всю владу, всіх українців і всіх землян. Академік Б. Патон і його найближче оточення академіки А. Наумовець, Я. Яцків, А. Загородній на протязі цього часу приховували той факт, що український учений створив зовсім нову фундаментальну науку. Через цих душителів української науки українські учені займалися і продовжують займатися дослідженнями мікросвіту і космосу на рівні помилкових знань середини минулого століття. Це принесло збитки нашій державі у десятки мільярдів доларів.

  Але найстрашніше полягає в тому, що протягом цих років ці керівники НАНУ на чолі з академіком Б. Патоном замовчували найважливішу інформацію про справжню причину глобального потепління. Земна цивілізація загине не через викиди парникових газів промисловістю, а через викиди гарячої речовини з надр протонової оболонки Сонця, які будуть увесь час збільшуватись. Це доказано в сотнях наукових статей автора. Через десятки років земну цивілізацію знищить Сонце.

  І академік Б. Патон та його найближче оточення являються головними винуватцями того, що наші діти і онуки не зможуть дожити десятки років свого життя. Вже на початку другої половини цього століття земляни будуть дихати отруєним повітрям, пити отруєну воду і гинути. Через злочини керівників НАНУ людство і досі не почало будівництво мережі підземних міст з автономною системою життєзабезпечення, про що автор пише вісім з половиною років в сотнях своїх наукових статей. Ось дві з них: «Солнечное железо в околоземном пространстве – это набат, который оповещает, что земная цивилизация погибнет через десятки лет», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/04/warming.html ; «Войны, голодные бунты, хаос и смерть или, вместо этого, продление жизни наших детей и внуков», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/04/warming_14.html .

  Автор написав багато статей про антидержавницьку діяльність академіка Б. Патона і керівників НАНУ. Ось деякі з них: «Сто років академіку Б. Патону»,  https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/11/100-100yearsoldacademikpaton.html ; « Наукова убогість НАНУ і її президента», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/11/anneversaryoftheacademician.html ;  «Нова фундаментальна наука та її душителі», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundamentalscience.html ; «Для того, чтобы в украинскую науку пришла весна, нужно отправить за решётку академика Б. Патона и весь президиум НАНУ», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/11/fundamentalscience.html .

   Головний душитель української науки помер, але на його місце хочуть обрати того, хто всі ці роки допомагав йому знищувати українську науку – академіка А. Загороднього. Інститут теоретичної фізики ім. Боголюбова, яким він керує і досі займається дослідами мікросвіту на основі помилкових знань середини минулого століття. Ось одна з наукових статей автора про цих псевдоучених: « Фундаментальна наука и игра в бирюльки».

 На жаль, керівники української науки і української держави будуть розхвалювати неіснуючі досягнення покійного академіка і ніхто з них і  словом не згадає про долю українського ученого, якій вже 11 років не може переступити поріг свого дому, щоб вийти і подихати свіжим повітрям, бо буде убитий спецслужбами за допомогою таємних засобів убивств. Полювання на мене продовжується. І президенту В. Зеленському, і бувшому президенту П. Порошенку нема до цього ніякого діла. Ось що творили і творять зі мною спецслужби: «Як підкорювались зірки і ядра атомів», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundamentalscience_24.html  «Поювання на людину, яка подарувала землянам нову науку про Всесвіт», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundaamentalscience.html ;  «Звернення астрофізика Іванова Анатолія до президента Петра Порошенка», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundamentalscience_27.html .

  І все це відбувалось і відбувається через керівників НАНУ на чолі з академіком Б. Патоном, які і досі не визнають нову фундаментальну науку, яку створив український учений.

  20. 08. 2020 року, м. Чернігів.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003372736052

https://twitter.com/i_astrophysics

Комментариев нет:

Отправить комментарий