TRANSLATE

четверг, 14 ноября 2019 г.

#АстрофизиИвановАнатолий #фундаментальная наука #fundamentalscience Для того, щоб в українську науку прийшла весна, треба відправити за грати академіка Б. Патона і всю Президію НАН України


Для того щоб в українську науку прийшла весна, треба відправити за грати академіка Б. Патона і всю президію НАН України.

  Академіки Б. Патон, А. Наумовець, Я. Яцків, А. Загородній і вся Президія НАНУ на протязі шістнадцяти з половиною років знищували нову фундаментальну науку, яку розробив українский учений. Ця фундаментальна наука викладена автором в Інтернеті в 465 наукових статтях, https://blog-astrofizika.blogspot.com/ . 

                   Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                                 
                                  
   П’ятого жовтня цього року відбулось засідання Національної ради України з питань розвитку науки і технологій (НРРНТ) під головуванням прем’єр-міністра України О. Гончарука. Ось повідомлення про це в газеті «Дзеркало тижня»,  https://zn.ua/SCIENCE/kak-nam-obustroit-nauchnuyu-sferu-335366_.html . На цьому засіданні йшла мова про формування засад державної політики в сфері наукової і науково-технічної діяльності. В черговий раз група людей дезінформувала чергового прем’єр-міністра і жоден з них навіть не заїкнувся про те, що шістнадцять з половиною років тому український учений розробив нову фундаментальну науку.
    Після того, як шістнадцять з половиною років тому керівники НАНУ ознайомились з науковою працею автора «Живий організм Всесвіту» президент НАНУ Б. Патон при свідках заявив, що ця наукова робота являється повним переворотом в науці. На мій запит до СБУ щодо секретності цієї наукової праці академік А. Наумовець мені написав, що робота не секретна і не являє цінності. Хто ж з них брехав?  Брешуть обидва і обдурюють українську владу і всіх українців.
  Після цього почалась серія терактів проти мене з застосуванням секретних засобів убивств спецслужб (випромінювачі та інше). Десять років тому я був змушений перестати виходити з квартири, навіть на ганок, і не виходжу досі. Мене двічі відвозили до лікарні тому, що я декілька разів потрапляв під дію випромінювачів і чудом вижив. Я неодноразово звертався до керівників спецслужб і поліції, до президентів П. Порошенко і В. Зеленського. Але ніякої реальної реакції не було, а президенти країни навіть нічого не відповіли. Ніхто не хоче розслідувати злочини спецслужб.
   Всі деталі цих злочинів викладені в Інтернеті в моїх публікаціях. Ось частина з цих публікацій: «Звернення астрофізика Іванова Анатолія до президента Петра Порошенка», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundamentalscience_27.html; «Полювання на людину, яка подарувала землянам нову науку про Всесвіт»,  https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundaamentalscience.html ; «Як підкорювались зірки і ядра атомів»,  https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/03/fundamentalscience_24.html .
 Прем’єр-міністр Олексій Гончарук сказав, що він готовий почути від учених пропозиції, як зробити систему управління науковою сферою максимально ефективною. Є тільки один шлях – це відправити за грати керівників НАНУ і визнати нову фундаментальну науку. Голова національного комітету НРРНТ доктор фізико-математичних наук Олексій Колежук підкреслив, що стан науки в Україні критичний. Це чергова брехня. Це стан науки в НАНУ знаходиться в катастрофічному стані, а українська наука випередила світову науку більше ніж на 50 років. Якщо пан Колежук не в змозі проковтнути нові фундаментальні знання, які поклав йому до рота український учений, то це не означає що українська наука знаходиться в такому ж болоті, як і наука в НАНУ.
  Автор більше семи років пише і доказує в Інтернеті, що українські науково-дослідні інститути по дослідженню мікросвіту і космосу займаються не реальною наукою, а грою в бірюльки. А пан Колежук робить вигляд, що не помічає публікацій автора і продовжує знищувати українську науку і обдурювати чергового прем’єр-міністра. Ось наукові статті автора з цього приводу: «Фундаментальная наука и игра в бирюльки», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/05/fundamentalscience.html ; «Ложная стандартная космологическая модель и её апологеты», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/lawsofspace.html ; «Фундаментальная наука и физика высоких энергий», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/particles-universe.html ; «Что такое псевдонаука и как с ней бороться», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/06/pseudoscience.html ; «Почему резко розросло количество лесных пожаров», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/08/warming-fires.html .
Пан Колежук – це типовий псевдоучений, який нічого не знає ні про реальний мікросвіт, ні про реальний космос і не хоче знати. Якщо не позбавитися таких псевдоучених, то ніякі реформи не допоможуть, і українська наука продовжуватиме вовтузитися в болоті.
 Щодо керівників української науки академіків Б. Патона, А. Наумовця, Я. Яцківа, А. Загороднього, то автор неодноразово писав про те, що вони обдурювали і продовжують обдурювати владу і всіх українців. Академіку Б. Патону за два тижні буде 101 рік. Це ганьба, якої не знала жодна країна світу. Автор багато разів писав про це, але влада продовжує вірити цьому душителю української науки. Ось статті автора з цього приводу: «Сто років академіку Б. Патону», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/11/100-100yearsoldacademikpaton.html ; «Наукова убогість НАНУ та її президента»,  https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/11/anneversaryoftheacademician.html . Керівники НАНУ перетворили українську академію наук на будинок для літніх людей. Ганьба!
  15. 11. 2019 року, м. Чернігів.
   




Комментариев нет:

Отправить комментарий