TRANSLATE

понедельник, 26 ноября 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #100летакадемикуПатону #100yearsoldacademikPaton Сто років академіку Б. Патону


                  Сто років академіку Б. Патону

 Сьогодні президенту НАНУ виповнилося 100 років. Рік тому один з академіків написав в Інтернеті, що це  людина-легенда. Дійсно, через десятки років люди будуть розповідати легенди про те, як ця людина і її оточення на протязі 15 років обдурювали уряди нашої держави, обдурювали чотирьох президентів починаючи з Л. Кучми, обдурюють і зараз президента П. Порошенка і всіх українців. Саме через академіка Б. Патона і його оточення наукова спільнота і весь світ не знають, що 16 років тому український учений розробив теорію циклічності життєдіяльності зірок і галактик, створив зовсім нову фундаментальну науку, яка дала відповіді на всі запитання, на які не могла дати відповідь світова наука.
    Академік Б. Патон і його оточення приховали від керівників нашої держави той факт, що український учений більше шести років тому створив єдину теорію функціонування Всесвіту і розкрив, як збудовані всі елементарні частинки і нуклони, а також розкрив структури легких ядер та їхніх ізотопів. Цей академік і його оточення і досі мовчать про те, що на основі нових фундаментальних знань український учений зробив сотні відкриттів, які знайшли своє підтвердження.
   Столітній президент НАНУ – це ганьба для української держави, ганьба для всіх українців. Коли Б. Патона обирали на цю посаду востаннє автор написав з цього приводу строфу:
  Дідуся ведуть під руки
  Бізнесмени від науки,
 Щоб сидів на троні тихо.
 Буде нам від цього лихо.

 Але ніхто автора не почув. Рік тому академіку Б. Патону виповнилося 99 років. Автор написав ще одну строфу:
 А Патону дві дев’ятки
 І ростуть його достатки.
 А науку б’ють припадки,
 Бо не мав про неї й гадки.

  Але автора знову не почули. Сьогодні автор написав дві строфи з приводу столітнього ювілею академіка Б. Патона:
 Вже Патону сотня років.
 Не належить до пророків.
 Все робилось тишком-нишком
  В кабінетному затишку.

  Там будують темні плани,
  Щоб товстіли певні клани.
 А наука – тільки тло,
 Щоб підозри не було.

 Два роки тому відомий західний учений О. Всіхратський сказав, що 99% всіх українських академіків ніякого відношення до реальної науки не мають. Він повторив те, що я писав в Інтернеті на протязі останніх шести років. У номері газети "Дзеркало тижня" від 24.11. 2018 року було надруковано інтерв'ю академіка Б. Патона. Він жодним словом не згадав про нову фундаментальну науку. Цей академік не збирається покаятися і буде продовжувати обдурювати керівництво нашої держави і всіх українців. Ганьба!
  27. 11. 2018 року, м. Чернігів. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий