TRANSLATE

вторник, 18 августа 2020 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #звездаБетельгейзе #Betelgeusestar Диаметр звезды Бетельгейзе равен всего 60-70 км

 

Діаметр зірки Бетельгейзе дорівнює всього 60-70 км

  Те,  що астрономи сприймають за зірку Бетельгейзе, насправді являється матерієй, яку нейтронна зірка викинула на орбіти під час руйнування своєї твердої темної кори. Нейтронна зірка знаходиться в центрі цієї зоряної системи. Ії діаметр не перевищує 60-70 км.

                 Астрофізик Іванов Анатолій Григорович                    

                                                               

  Ось що написано астрономами НАСА про зірку Бетельгейзе декілька днів тому на сайті «Всесвіт»: «NASA пояснило зміни яскравості Бетельгейзе, які викликали зацікавлення астрономів усього світу .

Зоря почала тьмяніти у жовтні 2019 року, станом на лютий 2020 року Бетельгейзе втратив 2/3 своєї яскравості.

Після декількох місяців спостережень за допомогою телескопа «Габбл» науковці дійшли висновку, що причиною аномального тьмяніння зорі стала хмара пилу, яка закрила значну її частину.

«Габбл» зафіксував викиди гарячої матерії на Бетельгейзе у період з вересня по листопад 2019 року.

"Телескоп («Габбл») зафіксував як матерія рухалася від поверхні зорі, до того як сформувалася хмара пилу, через яку ми спостерігали зменшення яскравості Бетельгейзе на Землі. Ця матерія спочатку була від двох до чотирьох разів яскравішою аніж зоря. Приблизно через місяць ми почали фіксувати тьмяніння у південній частині Бетельгейзе. На нашу думку хмара пилу утворилася саме у наслідок викиду матерії, який зафіксував «Габбл»" - заначила керівниця дослідження Андреа Дюпрі (Andrea Dupree).

Бетельгейзе перебуває у фінальній частині свого життя, який має завершитися вибухом наднової. Зоря перебуває відносно близько до Землі, на відстані лише 725 світлових років, тому її вибух має бути чітко видимим неозброєним оком. Однак вчені вважають, що сподіватися на те, що 2020 подарує нам наднову на небі не варто.

«Нам не відомо, як точно поводить себе зірка безпосередньо перед вибухом наднової, оскільки науковці поки не могли зробити відповідних спостережень. Ми спостерігали за зорями за рік до такої події, але не за дні чи тижні. Гадаю, що шанси того, що Бетельгейзе незабаром вибухне залишаються малими» - додала Дюпрі.»

 


 

  Фотографії зіркової системи Бетельгейзе, які зроблені телескопом «Хаббл».

 

Ось два моїх коментаря, які зроблені з цього приводу на сайті «Всесвіт»: «Хоча б один з неучів НАСА прочитав цю наукову статтю про зірку Бетельгейзе, яка була розміщена в Інтернеті п'ять з половиною років тому. Ганьба неучам НАСАhttps://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/betelgeuse.html» і «Учені НАСА нічого не знають про те, як збудовано і як функціонує космос. Вони спостерігають за матерією, яку нейтронна зірка Бетельгейзе викинула на свої орбіти після руйнування своєї твердої темної кори, а думають, що це поверхня зірки. Планети цієї зоряної системи вже почали збирати матерію, яка потрапила на їхні орбіти Через деякий час ця зоряна система перетвориться на перемінну зоряну систему. Подія, про яку повідомляють псевдоучені НАСА, вже розкрита українським ученим. Викиди гарячої речовини відбулися після зіткнення карликової планети з однією з планет типу наших Урану, або Нептуну. Матерія охолола і дійсно утворила темну хмару, яка почала затінювати поверхню зоряної системи, а не зірку. Але і без цього температура поверхні цього космічного об'єкту буде увесь час зменшуватись через охолодження. А такі зіткнення можуть статись знову. Нейтронна зірка знаходиться в середині і невидима. Всі ці процеси описані авторм цих рядків в науковій статті про перемінну зоряну систему V838. Ніяких наднових зірок у Всесвіті не існує. Ганьба неучам із НАСА, які не хочуть вивчати нову фундаментальну науку, яку створив український учений, https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/08/variablestars-v838-2002.html»

  З наукових праць українського ученого вже більше 17 років відомо, що ніяких надмасивних зірок не існує. Астрономи бачать матерію, яку нейтронна зірка викинула на свої орбіти під час руйнування своєї твердої темної кори, а думають, що це тіло зірки. Вони досі ничого не знають про те, як збудовано реальний космос і як він функціонує, хоча про нього все відомо до дрібних деталей. Вони продовжують витрачати величезні кошти на нікому не потрібні дослідження космосу. І це відбувається в той момент, коли земна цивілізація стоїть на краю загибелі через зростаючі викиди горячої матерії з надр протонової оболонки Сонця. Це злочин проти людства. Ганьба незнайкам з НАСА!

  18. 08. 2020 року, м. Чернігів.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003372736052

https://twitter.com/i_astrophysics

 


 



Комментариев нет:

Отправить комментарий