TRANSLATE

среда, 3 июня 2020 г.

#АстрофізикІвановАнатолій #академічнанаука #academikscience Віз без коліс і міні диктатори

                                    Віз без коліс і міні диктатори

  Небажання провідних учених Землі вивчати нову фундаментальну науку, яку 17 років тому створив український учений, приводить до появи великої кількості антинаукових теорій, автори яких видають їх за реальну науку.

                                  Астрофізик Іванов Анатолій Григорович.                         

                                                                      

  Сімнадцять років тому автор розробив теорію циклічності життєдіяльності зірок і галактик, яка розкрила, як формується кожен об’єкт Всесвіту і як він функціонує. А шість з половиною років тому український учений доказав, що кварки не існують, і показав на рисунках, як насправді збудовано всі елементарні частинки, античастинки, ядра хімічних елементів та їхніх ізотопів.

  Але керівники української і земної науки досі роблять вигляд,, що не помічають нову фундаментальну науку, яка викладена в Інтернеті в 510 наукових статтях автора. Внаслідок цього продовжують плодитися  антинаукові теорії, автори яких не мають жодної уяви про побудову і функціонування Всесвіту і всіх його об’єктив. Нові фундаментальні знання їх не цікавлять. Вони прийшли в науку, щоб прославляти себе за будь-яку ціну. Кожен з них видає себе за вершителя видатних наукових досягнень.

  Але таким людям Бог закриває дорогу до реальних знань.  Такий «учений» нагадує  людину, яка сидить на возі без коліс. Він шмагає конячку, але, незважаючи на всі її зусилля, віз не зрушує з місця. Мимо проїжджає сучасний автомобіль. Ця людина могла б встати з воза, попросити водія і він взяв би її в автомобіль. Але бути пасажиром в автомобілі цей «учений» не хоче, бо він себе бачить тільки за кермом сучасного автомобіля, який долає всі наукові перепони. Він так і залишається сидіти на возі без коліс і сипле прокляття направо і наліво, ображає всіх, хто з ним незгоден,  а науковий автомобіль  стає вже недосяжним.

  Але майже такі люди керують офіційною українською і земною наукою. Коли у 1715 році видатний німецький вчений Лейбніц заснував Берлінську академію наук, то він не уявляв, якого монстра випустив на волю. Коли існує якась ієрархічна система, то завжди знайдуться люди, які піднімаються на її вершину, щоб мати великі владні повноваження. Так буває в тоталітарних державах. Диктатори використовують для збереження своєї влади силові структури, всі владні інститути і засоби масової інформації.

  Керівники академій наук таких важелів не мають. але в них э достатньо ресурсів для того, щоб безроздільно володарювати в науковій царині. Це забезпечує сама академічна система. Декілька академіків, які займають найвищі посади  безпосередньо керують фінансуванням наукових програм і установ. Крім того в їхніх руках контроль за всіма публікаціями в офіційних наукових журналах. Те, що не відповідає інтересам верхівки, ніколи не буде надруковано в цих журналах. Механізм рецензування наукових статей сторожко стоїть на сторожі інтересів керівників академії. І система отримання наукових ступенів, звань і нагород теж служить закріпленню панівної системи, в якій наукові керівники найвищого рівня перетворюються на міні диктаторів.

  Безумовно, таке явище властиве для країн з диктаторськими режимами і для країн з низьким рівнем демократичних засад. Але, в деякій мірі, воно присутнє і в академіях наук розвинених країн світу.

  Така система буде робити все для самозбереження і ніколи не буде сама себе реформувати. Яскравим прикладом цього є  знаходження на посаді президента НАНУ академіка Б. Патона протягом 58 років. Цей академік і найближче його оточення знищувало українську науку протягом останніх 17 років. Автор неодноразово писав про це в своїх наукових статтях. Ось декілька статей: «Фундаментальная наука и игра в бирюльки», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/05/fundamentalscience.html ; «Сто років академіку Б. Патону»,  https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/11/100-100yearsoldacademikpaton.html ;    «Наукова убогість НАНУ і її президента», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/11/anneversaryoftheacademician.html ; «Псевдонаука и её апологеты»,  https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/11/pseudoskience.html ; «Для того, чтобы в украинскую науку пришла весна, нужно оправить за решётку академика Б. Патона и весь президиум НАНУ», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2019/11/fundamentalscience.html .

  Замовчування нових фундаментальних знань принесло збитки нашій державі у десятки мільярдів доларів. І це відбувається в той час, коли земна цивілізація стоїть на краю загибелі. Керівництво НАНУ і досі продовжує дезінформувати українську владу і всіх українців щодо причини глобального потепління. З публікацій автора вони добре знають, що причиною катастрофічної зміни клімату являються викиди гарячої речовини з надр протонової оболонки Сонця. Вони вчиняють дуже важкий злочин проти нашої держави. Якщо нова фундаментальна наука, яка дала сотні видатних відкриттів, не потрібна керівникам академії наук, то вона стає непотрібною і українським президентам, бо вони не знають, що їх обдурюють. Жоден з президентів України не почав розслідування злочинів, які вчиняли і вчиняють Б. Патон і його найближче оточення.

 03. 06. 2020 року, м. Чернігів.

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100003372736052

https://twitter.com/i_astrophysics

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий