TRANSLATE

суббота, 20 июня 2020 г.

#АстрофизикИвановАнатолий # пульсары#Pulsars Таємниці пульсарів розкриті українським ученим 18 років тому

  Таємниці пульсарів розкриті українським ученим 18 років тому

 Вісімнадцять років тому автор закінчив писати наукову працю  «Триста строф о Вселенной», в якій  розкрив  всі процеси формування і функціонування пульсарів.

                   Астрофізик Іванов Анатолій Григорович.                

                                                             

 Сьогодні в Інтернеті з’явилось повідомлення про те, що нібито учені США і Польщі  розкрили таємниці пульсарів. Ось це повідомлення:

 https://phys.org/news/2020-06-pulsars-bright-half-century-old-mystery.html?fbclid=IwAR0LYGl9ByUOaaNVpV1qOsPEaWrNt19J0Vzn11XhroVXSTmpEwv9lDW19gA

  Так, ці учені, нарешті,  зрозуміли, що причиною цього явища являються електрони, які випромінюють біля поверхні нейтронної зірки. Більше ничого вони про пульсари не знають, і знати не хочуть. Ганьба неучам! Сьогодні ж в Інтернеті на Фейсбуці мені задали запитання з цього приводу. Я відповів. Ось запитання і відповідь.


Volodimir Krashevskyi‎ для Анатолий Григорьевич Иванов

Яка ваша думка з цього приводу???

 
Анатолий Григорьевич Иванов
 Дорогий друже Володимире! Величезне спасибі за дуже хороше запитання. Відповідь на це запитання треба починати з того, що ці учені нічого не знають про те, як утворюються пульсари і як функціонують, хоча про це відомо 17 років з моїх наукових праць. Вони не знають, що кожна зірка Всесвіту на певному етапі своєї циклічної життєдіяльності стає пульсаром. Це відбувається тому, що в центріі кожної зірки, незалежно від її зовнішнього вигляду, знаходиться нейтронна зірка. Це Третій фундаментальний закон космосу, який автор цих рядків відкрив теж 17 років тому. В центрі нашого Сонця теж знаходиться нейтронна зірка і вона стане пулсаром після того, коли Сонце зруйнує свою тверду темну кору. Саме через процес формування твердої темної кори Сонцем шляхом синтеза ядер в своїй протоновій оболонці загине земна цивілізація. Цей процес супроводжується викидами частини ядер елементів, які утворилися, на орбіти Сонця. Такі викиди будуть увесь час збільшуватись і це знищить земну цивілізацію вже в цьому столітті. Але цих учених доля людства не цікавить.А пульсаром Сонце стане тоді, коли зруйнує свою тверду темну кору за 6-8 мільярдів років. Тепер щодо самих пульсарів.Після руйнування твердої темної кори, яка перетворюється на хмару з пилу та газів, і відлітає на орбіти зірки і в міжзоряний космічний простір, нейтронна зарка починає утворювати нову протонову оболонку. І саме цей процес приводить до появи пульсацій. Поверхневий шар нейтронної зірки, яка складається зі щільно упакованих нейтронів, перетворюється на протони і електрони. Електрони закручуьться навколо магнітних силових ліній нейтронної зівки і починають сінхротронно випромінювати сотні МеВ єнергії за один оберт. Цей процес відомий на Землі, але ці неучи нічого не знають про зірки і не цікавляться новою фудаментальною наукою, яку створив український учений. Білше 90 відсотків енергії зірки отримують не за рахунок синтезу ядер, а за рахунок сінхротронного випрмінювання електронів. Це підтверджено розрахунками в моїй книзі "Живий організм Всесвіту", яка була видана у квітні 2007 року. Про все це написано в багатьох десятках моїх наукових статей. Але ці неучи нічого не знають і не хочуть знати. Нарешті вони зрозуміли, що пульсації викликані утворенням електронів . Але ця їхня заява - це типовий плагіат. Автори повінні були написати, що це відкрив український учений 17 років тому. Але мої права нема кому захистити. Ось одна з моїх наукових статей, яка була написана п'ять з половиною років тому. Епіграфом до ціє статті взяті рядки з мого наукового твору "Триста строф о Вселенной", який був закінчений 30 січня 2002 року. Ганьба неучам! Українська наука випередила світову науку більше ніж на 50 років. https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/pulsars.html

BLOG-ASTROFIZIKA.BLOGSPOT.COM

#АстрофизикИвановАнатолий #пульсары #pulsars Пульсары и…

 

  До цього додаю посилання на наукову працю в поетичній формі «Триста строф о Вселенной», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/05/blog-post_29.html  і «Третий фундаментальный закон космоса», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/01/stars.html .

   Учені продовжують витрачати шалені гроші на пошуки того, що вже давно відкрив український учений. Українською і земною наукою керують звичайні злочинці. Вони обдурюють керівників держав, але ті Їм  вірять, і ці злочинці роблять їх співучасниками злочину проти людства.

 19. 06. 2020 года, гор. Чернигов.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003372736052

https://twitter.com/i_astrophysics


 


Комментариев нет:

Отправить комментарий