TRANSLATE

четверг, 12 июля 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #Карпати #Сириус #Karpaty #Sirius Чорная гора и знак Сириуса


                       Чорна гора і знак Сіріуса

Українські Карпати були густо заселені представниками стародавньої цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому.


               Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                       

Автор написав більше десяти наукових статей про стародавні цивілізації, які прилетілі на Землю з сусідніх зоряних систем 10-16 тисяч років тому і поселилися в Україні. Представники цих цивілізацій жили в багатьох районах Землі, але особливо багато поселень було в Карпатах. Про це йшла мова в статтях автора “Знак Сіріуса в Карпатах”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html ; “Житло в Карпатах стародавніх цивілізацій, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/karpati-sirius.html ; “Не святилища. а місця проживання стародавніх цивілізацій, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/ternoshory-sirius.html та інших його статтях.
Останнім часом в Карпатах та інших місцях України учені стали проводити дослідження місць, які в певній мірі мають незвичний вигляд. Особливо багато досліджень було проведено останніми роками в Карпатах. Учені зібрали багато артефактів, виявили петрогліфи, скульптури, печери, зробили багато фотографій і так далі. Особливо велику роботу в дослідженні історії Карпат провели учені Прикарпатського національного університету на чолі з доктором істричних наук Миколою Васильовичем Кугутяком. Автор висловлює подяку за світлини і інформацію цьму ученому і іншим ученим, які брали участь в дослідженнях.
В статті “Чорногірське святилище” ці учені виклали всю інформацію про Чорну гору і своє тлумачення добутого матеріалу. Автор скористається цією інформацією і дасть своє тлумачення стародавньої історії Чорної гори і Карпат в цілому.
По суті, все, про що йдеться в статті про Чорну гору, вже було прокоментовано автором в його вище згаданих наукових статтях. Безумовно, весь комплекс “Чорна гора” в складі трьох гір: “Піп Іван”, “Смотрич” і “Вухатий камінь” - це не святилище, а місце проживання представників стародавньої цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому. Існує безліч доказів цього факту.
Ось цитата зі статті про Чорну гору: “На жертовній плиті та її продовженні розміщено чашеподібні заглиблення за принципом 2+1. Два з них на основній жертовній плиті, а третя на додатковій, відділеній від основної”. Це знак Сіріуса, який символічно передає інформацію про три великі космічні об'єкти в цій зоряній системі. Про це йшлося у вище згаданій статті про знак Сіріуса і в інших статтях автора.
В статті про Чорну гору говориться про безліч заглиблень різного діаметра. Три гори являються частиною навігаційної стрічки, а заглиблення різного діаметра і різної глибини служать додатковими показчиками напрямків польоту літальних апаратів. Гігантський знак у вигляді букви “Т” теж виконував роль покажчика. В багатьох своїх наукових статтях автор писав про літальні апарати, якими користувались представники стародавніх цивілізацій.
Для посадки важких і легких літальних апаратів ці люди створювали заглиблення більшого діаметра і більшої глибини. З технічних причин літальні апарати могли сідати на місця тільки з заглибленнями. На рисунку нижче розміщено фотографію поглиблення для посадки важкого літального апарату. Воно нічим не відрізняється від таких же заглиблень в інших місцях Карпат, України і всього світу.
                              
 Місце для посадки важкого літального апарата на Чорній горі.

Що стосується слідів стопи великого розміру, які теж виявлені в цьому комплексі, то вони теж виконували роль додаткових показчиків напрямку польоту. Крім того, за достатньої глибини вони могли використовуватись для посадки легких літальних апаратів.
В своїх наукових статтях автор розміщував велику кількість фотографій, які доказують правильность нової історичної науки про стародавнє минуле України. На жаль, сучасні археологи і історики не володіють реальними астрофізичними знаннями і нічого не знають про стародавню історію земної цивілізації і стародавню історію Карпат зокрема. Всі тлумачення стародавньої історії України являються звичайними вигадками про святилища, богинь, про обсерваторії і тому подібне. Всі ці споруди створювали цивілізації, які володіли унікальними знаннями і технологіями.

13. 07. 2018 року, місто Чернігів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий