TRANSLATE

понедельник, 9 июля 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #Карпати# Сириус #Karpati #Sirius Жилище в Карпатах цивилизаций из соседних звёздных систем


Житло в Карпатах цивілізацій з сусідніх зоряних систем

Цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем, деякий час жили в печерах. В Карпатах виявлено багато місць проживання під землею представників цих цивілізацій.


              Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                            

Автор продовжує розкривати реальну стародавню історію України і стародавню історію Карпат, зокрема. Про цивілізації, яки прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем і проживали в Карпатах в стародавні часи, йшла мова в його наукових статтях “Знак Сіріуса в Карпатах”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html ; “Справжня стародавня історія Бубниських гір”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/bubnivrocks.html ; “Урицькі гори і цивілізація з подвійної зоряної системи Сіріус”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/tustan-sirius.html . В цих статтях уже йшла мова про печери в різних районах Карпат і всієї України, в яких деякий час проживали цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем в стародавні часи. В цій науковій статті буде йти мова про мегаполіс білих хорват Стільсько і про храм трьох печер на Токаровій горі біля села Ілів на Львівщині.
Сучасна історична наука детально описує городища в цих місцях Карпат і вважає, що це були капища, але не знає, хто висікав печери в скелях і навіщо. В багатьох своїх наукових статтях автор писав про те, що всі печери в скелях по всій Землі були зроблені цивілізаціями, які прилетілі на Землю з сусідніх зоряних систем 10-16 тисяч років тому. Ченці не зробили жодної печери. Вони тільки виявляли їх, розчищали, користувались і користуються в наш час. Безумовно, 1-2 тисячі років тому і навіть в наш час місця, де проживали стародавні цивілізації, використовувались як укріплення.
Вважається, що в Стільсько в печерах розташовувались храми: сім храмів, в яких налічувалось від одного входу в печери до семи.Насправді, це було житло представників стародавньої цивілізації, яка прилетила на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус. На рисунку 1 нижче розміщена фотографія одного з таких об'єктів.
                   

Рис. 1. Входи в печери в райцентрі Миколаїв, в яких мешкали представники стародавньої цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус.

Всі коментарі щодо призначення цих печер автор надав в цій статті і в попередніх своїх статтях.
Біля села Ілів Миколаївського району на Львівщині стародавня цивілізація, яка прилетіла на Землю з Сіріуса теж створила печерний комплекс для проживання. В прямовислих скелях зроблено три печери, в яких дуже багато однокамерних приміщень 3.0 х 3,5 м і висотою 2,1- 2,3 м. Це такі ж приміщення, як в об'єкті “Скеля”, про який йшлося в статті автра “Сліди перебування стародавніх цивілізацій з сусідніх зоряних систем на Поліссі в Україні”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/stonevillage-ukraine.html . На рисунку 2 нижче розміщено фотографію скелі, в якій висічена перша печера.
                   

Рис. 2. Фотографія скелі біля села Ілів, в якій висічена перша печера стародавньою цивілізацією.

Біля села Дуброва, яке розташоване поряд з Стільсько, теж є печери, в яких жили представники стародавньої цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної системи Сіріус. На рисунку 3 розміщена фотографія скелі, в якій висічені печери.
                              

Рис. 3. Фотогграфія скелі, в якій жили прдставники стародавньої цивілізації.

В своїх наукових статтях автор неодноразово писав про те, що стародавню історію земної цивілізації не можна пізнати, не володіючи реальними астрофізичними знаннями. Теорія циклічності життєдіяльності зірок і галактик, яку розробив автор, доказала, що в кожній зоряній системі Всесвіту на певному етапі виникає і розвивається розумне життя. Але неодмінно настає момент, коли мешканці зоряної системи повинні покинути свою зоряну систему і перелетіти в сусідню. Якби археологи і історики це знали, то вони б правильно тлумачили всі артефакти, петрогліфи і розуміли, що в стародавні часи на Землю прилетіли цивілізації з сусідніх зоряних систем і для чого вони створювали споруди і печери.

09. 07. 2018 року, місто Чернігів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий