TRANSLATE

среда, 11 июля 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий# Терношоры# Сириус #Ternoshory #Sirius Не святилища, а места проживания в Карпатах древних цивилизаций из соседних звёздных систем



Не святилища, а місця проживання в Карпатах стародавніх цивілізацій з сусідніх зоряних систем

Стародавні цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем, не створювали святилищ. Вони просто прикрашали місця свого проживання, роблячи скульптури і композиції з великого каміння.

                   Астрофізик Іванов Анатолій Григорович

                             

В Карпатах є безліч місць проживання стародавніх цивілізацій, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем 10-16 тисяч років тому. Вони володіли унікальними знаннями і технологіями. Про це багаторазово писав в своїх наукових статтях автор цих рядків. Але сучасні археологи і історики нічого цього не знають і продовжують помилково вважати, що всі споруди і печери створювали дикі племена для проведення релігійних оргій і тому подібне. І ніхто з учених не замислюється над тим, що дикі племена не змогли б обробити велике каміння, а, тим більше, перетягнути його в інше місце або підняти нагору. Учені займаються не реальною історичною наукою, а звичайними вигадками. Автор написав вже декілька наукових статей про сліди проживання в Карпатах стародавніх цивілізацій, які прилетіли на землю з суідніх зоряних систем. Ось їх назви: “Знак Сіріуса в Карпатах”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html ; “Справжня стародавня історія Бубниських гір”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/bubnivrocks.html ; “Урицькі гори і цивілізація з подвійної зоряної системи Сіріус”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/tustan-sirius.html ; “Житло в Карпатах цивілізацій з сусідніх зоряних систем”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/karpati-sirius.html .
В цій науковій статті буде йти мова про місце проживання стародавньої цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус. Це місце має назву “Терношорська Лада” на Івано-Франківщині. Воно отримало свою назву після того, як було виявлено величезну скультуру вагітної жінки з каміння. На рисунку 1 нижче розміщено фотографію цієї скульптури.
                              


                             Рис. 1. Терношорська Лада.

Учені Прикарпатського Національного університету протягом 2006 і 2007 років досліджували урочище Терношори. Автор висловлює подяку за світлини, які вони зробили і розмістили в Інтернеті. На рисунках нижче розміщено декілька цих світлин.
Особлива увага була приділена об'єкту під назвою “Круг”. Безумовно, такий витвір зроблено не 1-2 тисячі років тому, як це вважають сучасні учені. Цей скульптурний портрет створено з двох важких оброблених каменів, які можна було обробити і підняти тільки завдяки унікальним технологіям, якими володіли стародавні цивілізації.. Всі споруди, скульптури, печери в урочищі Терношори і по всій території Карпат були створені цивілізаціями, які прилетіли на Землю 10-16 тисяч років тому. Світлина зі скульптурним портретом людини розміщена на рисунку 2 нижче.
                  

Рис. 2.Скульптурний портрет людини з двох каменів під назвою “Круг”.
В науковій статті автора “Сліди  стародавніх цивілізацій, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем, на Поліссі в Україні”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/stonevillage-ukraine.html йшла мова про виїмки в валунах, які нагадують відбиток великої людської стопи. Ці виїмки виконували роль показчиків для вибору напрямку польоту літальних апаратів. Такі виїмки зустрічаються не тільки в Україні, а по всьому світу. На рисунку 3 нижче поміщена світлина з виїмкою у вигляді людської спопи великого розміру.

                

Рис.3. Поглибленя в камені у вигляді великої людської стопи.

У шести гірських районах Івано-Франківської області виявлено 16 чашеподібних каменів. На деяких з них є понад десять чатоподібних виїмок. Усі вони мають рукотворне походження. Серед них типологічно виділяються камені з великими і малими чатами, зі зливом і без.
В своїх наукових статтях автор неодноразово писав про те, що стародавні цивілізації корисувались легкими і важкими літальними апаратами, тому вони були змушені створювати навігаційні стрічки і об'єкти. Ось одна з цих наукових статей: “Загадки долины кувшинов в Лаосе”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_47.html .
Всі виїмки на каменях являлись додатковими елементами навігаційних стрічок, роль яких виконували скелі і валуни. Виїмки дозволяли виявляти під час польоту скелі і валуни, які відносяться до навігаційної системи і відрізняти їх від інших скель і валунів. По суті, вони виконували роль показчиків і надавали додаткову інформацію. Але виїмки більшого діаметра виконували ще одну додаткову функцію — вони служили місцями посадки важких і легких літальних апаратів. Про це йшлося в вище згаданій статті про знак Сіріуса і в інших статтях автора. На рисунку 4 нижче розміщена світлина з зображенням трьох великих виїмок різного діаметра. Це символічний знак Сіріуса і місця посадки літальних апаратів. Можна зробити висновок, що в Терношорах в стародавні часи проживали представники цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус.
                       

Рис 4. Знак Сіріуса у вигляді трьох поглиблень різного діаметра.

Учені досліджують кожен камінь, кожну виїмку, але без реальних астрофізичних знань вони ніколи не дадуть правильні відповіді на три головні запитання: хто, коли і навіщо створював споруди, печери, скульптури. Але на ці запитання вже давно дав правильні відповіді український учений в своїх наукових статтях.

11. 07. 2018 року, місто Чернігів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий