TRANSLATE

среда, 4 июля 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #Каменноесело Украина #Stonevillage #Ukraine Следы древних цивилизаций из соседних звёздных систем на полесье в Украине


Сліди перебування стародавніх цивілізацій з сусідніх зоряних систем на Поліссі в Україні

Стародавні цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем, залишили по собі сліди свого проживання по всій Україні.

               Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                          
     
Автор написав і розмістив в Інтернеті більше десяти наукових статей про сліди проживання в Україні стародавніх цивілізацій, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем більше 10 тисяч років тому. Ось назви деяких з них: “Тваринницькі ферми і неіснуючі храми Трипілля”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/02/blog-post.html ; “Трагічна загибель Трипільської цивілізації”,http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/02/blog-post_13.html ; “Каменная могила — одно из древнейших поселений астронавтов из соседних звёздных систем в Украине», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/02/blog-post_25.html ; «Знак Сіріуса в Карпатах”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html ; “Справжня стародавня історія Бубниських скель”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/bubnivrocks.html . Стародавні цивілізації залишили по собі штучні скелі, навігацйні стрічки, місця посадки літальних апаратів, печери, петрогліфи, рисунки і так далі по всій території України.
Існує хибна думка, нібито всі спроуди і печери були створені 1-3 тисячі років тому для проведення релігійних обрядів і тому подібне. Всі ці споруди були створені 10-16 тисяч років тому цивілізаціями, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем в стародавні часи.Вони мали для цього лазерну техніку і необхідні знання по обробці і транспортуванню великого каміння. Про це йшла мова в статті автра “Главная тайна создателей пирамид», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/pyramides_3.html .
Наступні покоління землян виявляли печери і використовували їх для своїх потреб. Дуже часто в таких печерах розміщувались монастирі і церкви. Так відбувалось не тільки в Україні, а по всьому світу. Монахи одні з перших знаходили такі печери, розчищали їх і використвували. В наш час почали робити підземні тунелі і приміщення за допомогою сучасної техніки. Але ще сто років тому не було зроблено жодної печери, бо не було необхідного устаткування.
В цій науковій статті буде йти мова про сліди, які залишили по собі стародавні цивілізації в українському Поліссі. На Житомирщині біля села Рудня-Замисловицька Олевського району є місце, яке має назву “Кам'яне село”, в якому на площі в декілька гектарів в певному порядку розташовані великі валуни. Існують помилкові припущення, що ці валуни опинилися тут завдяки льодовику, що їх сюди притягнув або, що це залишки гір, які зруйнувались з часом.
Нема ніякого сумніву в тому, що ці валуни були розташовані в певному порядку однією з цивілізацій, яка прилетіла на Землю з сусідньої зоряної системи. Вона володіла унікальними знаннями і вміла робити невагомими на деякий час валуни, обробляти їх за допомогою лазерної техніки. Про це йшлося у вище згаданій статті про Егіпетські піраміди. Для чого це було зроблено?
Автор написав десятки наукових статей, в яких було доказано на основі теорії циклічності життєдіяльності зірок і галактик, що в стародавні часи на Землю прилетіли цивілізації з сусідніх зоряних систем. Вони користувалися важкими і легкими літальними апаратами. Але для того, щоб ними користуватись, була потрібна навігаційна система. Саме для цього вони створювали штучні гори, навігаційні стрічки і тому подібне. Про навігаційні стрічки йшла мова в декількох статтях автора. Ось одна з них: «Загадки долины кувшинов в Лаосе», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_47.html .
Для створення навігаційних стрічок стародавні цивілізації іноді використовували великі кам'яні брили. Така навігаційна стрічка була створена у Франції. Фотографія цієї навігаційної стрічки розміщена на рисунку 1 нижче.
                    

Рис. 1. Фотографія навігаційної стрічки довжиною 2 км в Карнасі, Франція.

Валуни Кам'яного села насправді теж виконували роль навігаійної стрічки. Льодовик дійсно притягнув в цю місцевість валуни. Саме тому валуни мають досконалу форму. Але вони були розкидані на дуже великій площі. Цивілізація, яка будувала цю навігаційну стрічку, володіла технологією надання невагомості валунам на деякий час. Перетягнути їх на потрібне місце було нескладно.
Обробці підлягала невелика кількість валунів для того, щоб наступні покоління землян зрозуміли, що цей об'єкт створювала стародавня цивілізація. Валуни переводилися в аморфний стан і їм надавали необхідної форми або робили позначки. Про те, як це робилось, йшла мова у вище згаданій статті про піраміди. Саме в такий спосіб робились поглиблення на деяких валунах і скелях, які по формі нагадували великі сліди людини. Такі сліди є і на валунах Кам'яного села. Мешканці сусідніх сіл вважають, що це сліди Бога. Одне з таких поглиблень на валуні кам'яної могили зображено на рисунку 2 нижче.
                  

Рис. 2. Поглиблення у формі сліду великої людської ноги на валуні Кам'яного села.

Ймовірно, ці поглиблення були позначками напрямку польоту.

Скоріш за все, в Кам'яному селі були збудовані місця для приземлення літальних апаратів. На рисунку 3 нижче розміщена фотографія скупчення валунів, які можуть бути залишками одного з таких місць посадки важких літальних апаратів.
                      

Рис. 3.Фотографія можливого зруйнованого місця посадки важких літальних апаратів стародавніх цивілізацій.

В цьму місці не було виходу на поверхню гірських скальних порід, в яких можна було б зробити велике кругле поглиблення для посадки важких літальних апаратів, і довелось використовувати кам'яні блоки так само, як у англійському Стоунхенджі.
Мимоволі виникає питання, де ж жили ці люди, які виконали таку непросту роботу? В місті Коростень, яке знаходиться зовсім недалеко від Кам'яного села, є об'єкт під назвою “Скеля”. Помилково вважається, що всі приміщення в скелі були зроблені радянськими військовими під керівництвом генерала Карбишева на основі древлянських печер. Насправді всі ці приміщення були висічені в скелях 13-15 тисяч років тому цівілізацією, яка прилетіла на Землю з сусідньої зоряної системи Сіріус. Військові тільки розчистили приміщення, поробили залізні двері, заповнили кімнати військовим знаряддям.
В цій скелі, скоріш за все, до Першого Всесвітнього потопу, який був 13 тисячроків тому, проживали люди, які спорудили Кам'яне село. Всі кімнати цієї підземної споруди мають ідеальні форми. Такі приміщення можно спорудити тільки завдяки унікальній лазерній техніці і унікальним науковим знанням. Доречі, ставка Гітлера “Вовче лігво” під Вінницею теж знаходилась в приміщеннях, які, скоріш за все, висікла в скелях ця ж цивілізація більше 13 тисяч років тому. В наступній статті автора мова буде йти про наземну споруду у вигляді павука під назвою “Маврінський майдан” в Дніпропетровскій області.

04. 07. 2018 року, місто Чернігів.




Комментариев нет:

Отправить комментарий