TRANSLATE

четверг, 5 июля 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #Мавринскиймайдан #Mavrinamaidan Паук Мавринского майдана


Павук Мавринського майдану

Котловина і об'єкт у вигляді павука біля Павлограда в Дніпропетрівській области були створені цивілізацією, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому. Це навігаційий об'єкт, який допомагав орієнтуватись при польотах літальних апаратів.


                     Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                          

В своїх наукових статтях автор неодноразово писав про те, що без правильних астрофізичних знань, без володіння теорією циклічності життєдіяльності зірок і галактик неможливо пізнати реальну стародавню історію земної цивілізації і стародавню історію України зокрема. Про реальну стародавню історію земної цивілізації автор написав десятки наукових статей. Про стародавню історію Украаїни йдеться приблизно в десяти наукових статтях автора. Ось назви трьох останніх його статей: “Знак Сіріуса в Карпатах”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html ; “Справжня стародавня історія Бубниських гір”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/bubnivrocks.html ; “Сліди перебування стародавніх цивілізацій з сусідніх зоряних систем на Поліссі в Україні”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/stonevillage-ukraine.html .
В цій науковій статті автор продовжує викладати реальну стародавню історію України. Відомо, що існує об'єкт, який нагадує павука по зовнішньму вигляду, в Дніпропетрівській області. Ця споруда дійсно нагадує павука. В її центрі утворена величезна котловина діаметром 40 метрів, на дні якої споруджені два пагорбки. Ймовірно, був і третій пагорбок, але він зруйнований.
В багатьох своїх наукових статтях автор писав про те, що стародавні цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем приблизно 10-16 тисяч років тому, користувались літальними апаратами. Ось дві наукові статті автора на цю тему: “Летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_55.html ; «Тяжёлые летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус и места их посадки», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_75.html .
Але для того, щоб безпечно літати над Землею була потрібна навігаційна система. Автор написав декілька наукових статей про навігаційні системи стародавніх цивілізацій. Ось одна з них: “Загадки долини кувшинов в Лаосе”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_47.html . Про навігаційні системи йшла мова і в статтях автора про стародавню історію Україниі в вище згаданій науковій статті про Кам'яне село на Житомирщині.
Нема сумніву в тому, що і “Павук” теж був складовою навігаційної системи.
На рисунку 1 нижче розміщена фотографія об'єкта під назвою “Мавринський павук”, який знаходиться біля Павлограда на Дніпропетровщині.
                      

          Рис. 1. Фотографія об'єкта “Мавринський Павук”.

Автор вже писав про те, що символами цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому, були три круга різного діаметра і павук. Майже такий саме павук зображений на Писаній горі в Україні, на плато Наска в Перу і на одному з каменів Іки теж в Перу. Ось статті про “павуків” Перу: “Смысл и предназначение геоглифов на плато Наска и Пальпа», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_26.html і “Гравитационные камни Ики и геоглифы плато Наска в Перу сделаны в одно и то же время и одной и той же цивилизацией», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/stonesofiki.html . Фотографії «павуків” Перу розміщені на рисунках 2 і 3 нижче.
                                        

Рис. 2. Фотографія геогліфа з зображеннм павука на плато Наска в Перу.

                                  

Рис. 3. Фотографія гравірованого рисунку павука на камені Іки в Перу.

Звертає на себе увагу той факт, що “Мавринський павук” розташований таким чином, що нібито він збирається повернути трохи праворуч. Скоріш за все, це не випадково. В такий спосіб навігаційна система давала інформацію про те, що дійсно треба повернуту трохи праворуч, ймовірно, у напрямку острова Хортиця. Два чи три невеликі пагорби на дні котловану, скоріш за все, виконували роль стулчастого (створного) знаку, який давав точний напрямок подальшого польоту. Автор схиляється до думки, що пагорбів було три. Тоді вони створювали знак Сіріуса з трьох пагорбів.
Таким чином, наукові статті автора про стародавнє минуле України змальовують картину наявності навігаційної ситеми, яка розміщувалась по всій території України (від Карпат до острова Хортиця на Дніпрі) і складалася з різних елементів. Автор продовжить писати наукові статті про стародавню історію України, і, скоріш за все, ця інформація буде доповнена.

05.07. 2018 року, місто Чернігів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий