TRANSLATE

понедельник, 2 июля 2018 г.

АстрофизикИвановАнатолий #Бубнивскиескалы #Bubnivrocks Настоящая древняя история Бубнивских скал


Справжня стародавня історія Бубніських гір


В Карпатах існує багато місць, де в стародавні часи проживали цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем.


              Астрофізик Іванов Анатолій Григорович 

В своїх наукових статтях автор неодноразово писав про те, що 14-16 і 10-11 тисяч років тому на Землю прилетіли цивілізації з сусідніх зоряних систем Сіріус і Немезіда. Ці цивілізації володіли унікальними технологіями і лазерною технікою. Вони могли робити невагомими на деякий час велики кам'яні брили і створювали навіть невеликі штучні гори. Про це йшлося в наукових статтях автора “Древний космодром в Красноярских столбах» ( http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/ancientcosmodrome.html ) «Знак Сіріуса в Карпатах” ( http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html ) та інших його статтях, розміщених в Інтернеті.
В багатьох місцях Землі і в Карпатах, зокрема, стародавні цивілізації залишили по собі багато доказів свого проживання. Але без володіння теорією циклічності життєдіяльності зірок і галактик і без реальних астрофізичних знань спроби щось зрозуміти в цих доказах будуть марними. В кінцевому рахунку все закінчується тим, що древні цивілізації, нібито, будували святилища або обсерваторії. Це звичайна омана. Древні цивілізації знали про космос набагато більше сучасних учених.
На Івано-Франківщині біля села Бубнище є відоме історичне місце під назвою “Бубніські скелі”. Ці скелі і печери також пов'язують з ім'ям Олекси Довбуша. Але в цій науковій статті буде йти мова про стародавні часи і про те, хто насправді створив цей комплекс, яким корисувалися наступні покоління людей і, в тому числі, Олекса Довбуш.
Бубніські скелі розташовані в межах гряди шириною 200 м і завдовжки 600 м. Про три печери в цих скелях написано дуже багато. Підкреслюється, що в лівій печері є кам'яні лави, середня печера значно більша, а ліва печера зовсім невелика. Печери мають чіткі геометрічні форми, рівні поверхні вертикальних стін і стелі. Все це говорить про те, що ці печери були висічені в скелях не за допомогою кайла, а завдяки користуванню лазерною технікою, якою володіли цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем і про які йшла мова вище. На рисунку 1 нижче розміщена фотографія зовнішнього вигляду печер.
          

         Рис. 1. Зовнішній вигляд Бубниських печер.

Одного погляду на цей витвір достатньо для того, щоб зрозуміти, що він зроблений не залізним, а, тим більше, не кам'яним кайлом.
На рисунку 2 нижче розміщена фотографія сходів, які були зроблені стародавньою цивілізацією в Бубніських скелях.
         
                        

Рис. 2. Кам'яні сходи в Бубниських скелях.

Але такі сходи зустрічаються і в інших місцях Карпат, наприклад, біля Печерного монастиря, який знаходиться біля села Розгірче на Львівщині. Фотографія цих сходів розміщена на рисунку 3.
                               

Рис. 3. Кам'яні сходи біля Печерного монастиря.

Такі кам'яні сходи робили і інші стародавні цивілізації в різних місцях Землі, наприклад, інки в Південної Америці.
Що стосується самих скель, то більшість з них створені штучно. Стародавня цивілізіція робила все для того, щоб наступні покоління землян зрозуміли, що більшість споруд зроблено людьми цієї цивілізації. На рисунку 4 нижче розміщена фотографія двох скель. Більшість Бубниських скель були створені з обробленого великого каміння. На цій фотографії добре помітно, що ліва скеля створена штучно.

Рис. 4. Фотографія двох Бубниських скель.

Але деякі скелі оброблені таким чином, що їх можна сприйняти як художній витвір скульптора. Нема ніякого сумніву в тому, що Бубниськи скелі і ще багато споруд в скелях зроблені цивілізацією, яка прилетіла на Землю з сусідніх зоряних систем.
Існують ще докази того факту, що увесь комплекс був створений однією з цивілізацій, яка прилетіла на Землю з сусідньої зоряної системи. Питання полягає в тому, щоб дати правильну відповідь на запитання: яка цивілізація створила цей комплекс? Адже цивілізації з Сіріуса прилетіли на Землю приблизно на 5 тисяч років раніше за цивілізації з Немезіди.
Перше, що звертає на себе увагу, це відсутність знаку Сіріуса на скелях, про який йшлося у вище згаданій статті про Писану гору. Крім того, нема зображення павука, який теж є одним з символів цієї цивілізації. На Писаній горі, на скелі павук зображено.
У лівій Бубніській печері, в якій, скоріш за все, проживали люди в стародавні часи, споруджені кам'яні лави такі ж самі, як у стародавньому поселенні на Вінничині. Про це поселення йшла мова в статті автора “Древнее поселение астронавтов из двойной звёздной системы Немезида на Винничине», ( http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/ancienthorticacosmodrome.html ).
І, нарешті, виявлено малюнок козерога, який символічно передає інформацію про те, що зоряна система Немезіда знаходиться в сузір'ї Козерога. Про це йшлося в статті автора “Столице Армении Еревану более шести тысяч лет», (http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/ancientyerevan.html ) та в інших його статтях. Фотографія цього рисунка розміщена нижче на рисунку 5.

                              

      Рис.5. Зображенням козерога в Бубніських скелях.

Ця фотографія була зроблена Ігорем Меліка.
Виходячи з цієї інформації, можна зробити наступний висновок: комплекс “Бубниські скелі” був створений людьми, які прилетіли на Землю з подвійної зоряної системи Немезіда 9-11 тисяч років тому, після Першого Всесвітнього потопу, який був 13 тисяч років тому.

01. 07. 2018 року, місто Чернігів.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003372736052   

Комментариев нет:

Отправить комментарий