TRANSLATE

воскресенье, 8 июля 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #Тустань#Сириус #Tustan #Sirius Урицкие горы и цивилизация из двойной звёздной системы Сириус


Урицькі гори і цивілізація з подвійної зоряної системи Сіріус

Урицькі гори були місцем проживання цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому.


                   Астрофізик Іванов Анатолій Григорович

                               

Автор написав і розмістив в Інтернеті більше десяти наукових статей про стародавні цивілізації, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем 10-16 тисяч років тому і проживали на території України. В двох останніх статтях мова йшла про проживання стародавніх цивілізацій в Карпатах: “Знак Сіріуса в Карпатах”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/signsirius-karpathians.html і “Справжня стародавня історія Бубниських гір”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/07/bubnivrocks.html . Але в Карпатах є ще багато місць, в яких проживали ці стародавні цивілізації. Одне з таких місць знаходиться в Урицьких горах на Львівщині.
В десятках своїх наукових статей автор писав про те, що цивілізації, які прилетіли, розселилися по всій Землі. Вони володіли унікальними знаннями і технологіями і мали легкі та важкі літальні апарати. Про це йшла мова в декількох статтях автора : “Геоглиф с изображением космического корабля в Перу”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_85.html ; “Летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_55.html ; «Тяжёлые летательные аппараты переселенцев из звёздных систем Немезида и Сириус и места их посадки», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_75.html .
Але для того, щоб використовувати літальні апарати, потрібна була навігаційна система. Стародавні цивілізації створювали навігаційні системи по всій Землі. Про це йшла мова в статті “Загадки «Долины кувшинов» в Лаосе», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_47.html та інших статтях автора. В Карпатах теж була створена навігаційна система і споруджені місця для посадки літальних апаратів. Про це йшла мова в вище згаданих статтях автора про стародавню історію Карпат.
Урицькі гори були місцем проживання стародавньої цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому. Існує багато доказів цього факту. Одними з головних доказів явлються штучні гори і місця для посадки літальних апаратів. На декількох рисунках нижче розміщені фотографії різних місць і об'єктів Урицьких гір, які доказують, що цивілізація з подвійної зоряної системи Сіріус дійсно жила в Урицьких горах. Більшисть гір в цьому місці створено штучно за допомогою унікальних технологій обробки і транспортування масивних валунів. Про це йшлося в багатьох статтях автора. Ось одна з них: “Главная тайна создателей пирамид”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/pyramides_3.html .
На рисунку 1 нижче зображено одну з штучних гір гряди. Майже кожна гора зазнала штучного переформатування. Це видно неозброєним оком.
                     

                Рис.1. Одна зі штучних гір Урицької гряди.

Штучні гори створювались для того, щоб забезпечити дієздатність навігаційної системи під час польотів. Вони являлись необхідним доповненням. Їх наявність дозволяла безпомилково обирати напрямок польоту.
На рисунку 2 нижче розміщено ще один неспростовний доказ того факту, що Урицькі гори були місцем проживання цивілізації, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому.
                              

Рис. 2. Штучне місце посадки важкого літального апарату в Урицьких горах.

Це типове місце для посадки важких літальних апаратів. Такі ж поглиблення були створені цивілізацією, яка прилетіла на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус на Писаній горі, на острові Хортиця, в “Красноярських стовпах”. Про ці місця посадки йшла мова в статтях автора. В Урицьких горах є ще такі місця посадки, але в більш занедбаному стані. Ось ще одне з них, яке зображено на рисунку 3 нижче.
                               
            Рис. 3. Посадочне місце літального апарату.

Але виявлено ще багато лунок меншого діаметру, які вважаються солярними знаками. На вершині центральої скелі в урочищі “Жолоб” виявлено 7 півметрових заглиблень, які розташовані на продовгуватій платформі шириною 1,5-3,0 м. У середньому діаметр жолобків 50-70 см і глибина 0,5 м. Це місця посадки легких літальних апаратів, якими користувалася стародавня цивілізація.
Древня цивілізація створила багато скульптур з зображенням людських облич, які в певній мірі своїми рисами відповідали вигляду тих, хто створював ці скульптури. На рисунках 4 і 5 нижче розміщені фотографії цих скульптурних портретів.
                              

              Рис. 4. Голова людини, висічена зі скелі.

На рисунку 5 теж зображено скульптурний портрет людини. Але особливе значення має два невеликих круга різного діаметра ліворуч. Вони символічно зображують дві зірки зоряної системи Сіріус і також символічно за допомогою кривої лінії показують той факт, що цивілізації цієї зоряної системи змушені були її залишити.
                    

                  Рис. 5 Скульптурний портрет людини.

На рисунку 6 нижче розміщена скульптура Урицьких гір, яка має сакральний зміст. Це, в певній мірі, символічно зображує процес циклічності життєдіяльності зірок. Зірка розташована в центрі у вигляді обличчя. Вона викидає матерію на свої орбіти , завдяки якій в кожній зоряній системи зароджується життя. Життя символічно зображено у вигляді квітів зверху. Саме за допомогою квітів символічно зображено життя в Шумерському древі життя” і в єврейській менорі. Про це йшлося в статтях автора.
                             

Рис. 6. Скульптура урицьких гір, яка має сакральний зміст.

Ну, і, нарешті, ще про одну групу доказів того факту, що в Урицьких горах жили представники цивілізацій, які прилетіли на Землю з сусідніх зоряних систем. В Урицьких горах виявлено 280 петрогліфів, частина з яких теж містить сакральну інформацію. Це, перш за все, зображення спіралей. Саме цивілізація з Сіріуса символічно зображувала процеси циклічного функціонування зірок і галактик за допомогою спіралей. Про це йшла мова в декількох наукових статтях автора. На рисунку 7 нижче зображено петрогліф під назвою “Чоловічки, що біжать”. Цей петроглів символічно зображує процес руйнування твердої кори зірками і Сіріусом В зокрема. Саме через цю загрозу цивілізації змушені були залишити зоряну систему Сіріус.

                      

                Рис. 7. Петрогліф “Чоловічки, що біжать”.

Нема нічого дивного в тому що, в петрогліфах зустрічається зображення козерога, яке пов'язано з цивілізацією, яка прибула на Землю з подвійної системи Немезіда. Адже представники цієї цивілізації могли з'явитися в ціх місцях на 4-5 тисяч років пізніше і залишити по собі петрогліфи. Для цієї цивілізації головним місцем проживання було Вірменське нагір'я, хоча її представники теж поступово розсілялися по всій Землі. Але представників цивілізації з подвійної зоряної системи Сіріус було набагато більше. Майже всі вони загинули під час Першого Всесвітнього потопу, який був 13 тисяч років тому.
В Урицьких скелях і в Тустані, зокрема. є печери, в яких проживали представники цієї цивілізації. Але в Карпатах існує ще багато місць, де були створені печерні комплекси, де проживало багато людей в той час.
В наступній статті буде йти мова про місця безпосереднього проживання цивілізацій з сусідніх зоряних систем в Карпатах.

07. 07. 2018 року, місто Чернігів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий