TRANSLATE

пятница, 9 февраля 2018 г.

Астрофізик Іванов Анатолій Григорович: Стародавня історія до появи Трипільської цивілізації в україніїні і в сусідніх з нею західних районах


 Стародавня історія до появи Трипільської цивілізації в Україні і в сусідніх з нею західних районах

 Трипільська цивілізація була сформована 8-9 тисяч років тому переселенцями з Вірменського нагір’я.

         Астрофізик Іванов Анатолій Григорович


Для того, щоб правильно зрозуміти древню історію української нації, потрібно володіти знаннями про події, які відбувались на Землі 6-16 тисяч років тому. В своїх наукових статтях, розміщених в Інтернеті, автор неодноразово писав про те, що історію древніх цивілізацій Землі неможливо пізнати без глибоких астрофізичних знань. Мова йде про зовсім нову фундаментальну науку, створену українським ученим п’ятнадцять років тому. Нова наука про мікросвіт і космос викладена в Інтернеті в його 288 наукових статтях.
   Згідно теорії циклічності життєдіяльності зірок і галактик в кожній зоряній системі Всесвіту формується планетна система. Ось одна  зі статей на цю тему, яка розміщена в Інтернеті більше п’яти років тому: «Формирование планет во всех звёздных системах Вселенной», https://polpravda.com/formirovanie-planet-vo-vsex-zvyozdnyx-sistemax-vselennoj/8667 . На певному етапі на одній або декількох планетах земної групи виникає і розвивається розумне життя. Це Дев’ятий фундаментальний закон космосу, https://polpravda.com/desyat-fundamentalnyx-zakonov-kosmosa/8147.
  Але через циклічність процесів життєдіяльності зірок і галактик вимушено настає момент, коли існування життя в кожній зоряній системі Всесвіту стає неможливим. І люди вимушені залишити цю зоряну систему і перелетіти у сусідню зоряну систему, якщо в ній існують умови для існування розумного життя. Зазвичай, люди встигають побудувати міжзоряні космічні кораблі і переселитися до сусідньої зоряної системи. Про ці процеси йшла мова в десятках наукових статей автора. У зв’язку з тим, що Сонячна система являється одинарною зоряною системою, на Землю прилетіло багато цивілізацій з сусідніх зоряних систем. Ось декілька статей автора на цю тему: «Проклятье одинарной звёздной системы»,  https://polpravda.com/proklyate-odinarnoj-zvyozdnoj-sistemy/9014; «Более 100 миллионов лет назад на Земле жили люди», https://polpravda.com/bolee-sta-millionov-let-nazad-na-zemle-zhili-lyudi/8717 ; «Планеты звёздной системы Сириус», https://polpravda.com/planety-zvyozdnoj-sistemy-sirius/8601; «Немезида – научная реальность»,  https://polpravda.com/nemezida-nauchnaya-realnost/8659.
   З подвійної зоряної системи Сіріус 14-16 тисяч років тому на Землю прибуло декілька цивілізацій. Пізніше, 9-11 тисяч років тому, з подвійної зоряної системи Немезіда на Землю також прибуло, в крайньому випадку, дві цивілізації. Все це доказано автором в десятках наукових статей після розкриття ним змісту петрогліфів, геогліфів, артефактів, які були виявлені в різних районах Землі. Ось деякі з них: : «Армения – наследница древних цивилизаций», https://polpravda.com/armeniya-naslednica-drevnix-civilizacij/8561 ; «Смысл геоглифов с изображением собаки и цыплёнка на плато Наска в Перу»,  https://polpravda.com/smysl-izobrazhenij-sobaki-i-cyplyonka-na-plato-naska-v-peru/8377 ; «Тайна пятого фрагмента Декора монастырского комплекса Техеняц в Армении», https://polpravda.com/tajna-pyatogo-fragmenta-dekora-monastyrskogo-kompleksa-texenyac-v-armenii/8034.
   Цивілізації, які прибули на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус, розташувались в багатьох районах Землі: на Тибеті, на Вірменському нагір’ї, в Єгипті, в Перу, в Болівії, в Мексиці і в Північній Америці, а також в Англії і Скандинавії. Все це багаторазово доказано автором в десятках наукових статей, розміщених в Інтернеті. В Карпатах теж є багато слідів перебування представників однієї з цивілізацій з зоряної системи Сіріус. Але про це буде окрема стаття автора.
  Люди, які прилетіли на Землю в древні часи з сусідніх зоряних систем, пройшли більш довший шлях еволюційного розвитку. У зв’язку з цим вони володіли науковими знаннями і технологіями, які недосяжні для сучасних учених. Вони володіли технологіями обробки і транспортування кам’яних блоків і могли на деякий час робити їх невагомими. Вони використовували ці технології для будування пірамід і житла в скелях і під землею. Одночасно з цим ці цивілізації будували космодроми в багатьох районах Землі. Про ці космодроми автор написав декілька статей. Ось дві з них: : «Стоунхендж – одно из древних сооружений на Земле», https://polpravda.com/stounxendzh-odno-iz-starejshix-sooruzhenij-na-zemle/8340 ; «Величие древнего Караунджа», https://polpravda.com/velichie-drevnego-karaundzha/8336 .
   Чому ці люди поселялися в гористій місцевості і не займали великі території з помірним кліматом і з родючими грунтами? Головна причина полягала в тому, що їхні планети, які вони залишили, скоріш за все, мали меншу масу в порівнянні з Землею і більше розріджену атмосферу. Люди, які прилетіли з сусідніх зоряних систем, почали розселятися в низовинних місцях тільки після багатовікової адаптації. Але була ще одна причина їхнього поселення в гористій місцевості. Вони прекрасно знали, що рано чи пізно Земля зіштовхнеться з крупним астероїдом і станеться Всесвітній потоп. Адже саме для того, щоб мати можливість піднятися на піраміду під час Всесвітнього потопу і перечекати, поки води потопу відійдуть, вони будували піраміди по всій Землі. Про це автор писав в декількох наукових статтях.  Ось одна з них: «Зачем древние цивилизации строили пирамиды»,  https://polpravda.com/zachem-drevnie-civilizacii-stroili-piramidy/8554 .
   В міру розвитку виробничих сил древні цивілізації, які прибули на Землю з подвійної зоряної системи Сіріус, почали будувати прекрасні міста в Міжріччі на Вірменському нагір’ї, в Японії, Індії, Перу, Болівії, Мексиці та інших місцях Землі.. Але цей процес був перерваний потужним катаклізмом, який стався 13 тисяч років тому. Дійсно, відбулось зіткнення Землі з дуже крупним астероїдом в результаті чого стався потужний Всесвітній потоп. Про причину появи катаклізма під назвою «Всесвітній потоп» і його наслідках йшла мова в багатьох статтях автора. Ось дві з них:  «Комета Галлея - дочь Земли»,  https://polpravda.com/kometa-galleya-doch-zemli/8263 ; «Всемирные потопы и цунами»,  https://polpravda.com/vsemirnye-potopy-i-cunami/8557 .
   Люди, які знали про космос все і вели за ним спостереження з орбіт, на яких знаходились довгий час їхні  космічні кораблі, безумовно, отримали інформацію про наближення до Землі крупного космічного об’єкту. Але навіть це не допомогло їм захиститися від наслідків Всесвітнього потопу. І причина цього полягає в тому, що такий катаклізм супроводжується не тільки затопленням величезних територій суші, але і пожарами. З утвореного кратеру разом з кометою вилітають так звані тектити – розжарені камінці, які провокують пожежі на великих територіях. Вважається, що тектити мають метеоритне походження. Але вони завжди супроводжують викиди розпеченої магми під час падіння на Землю дуже крупних астероїдів і складаються, в основному, з діоксиду кремнію з додатком окису алюмінію та інших середніх елементів. І одночасно з цим відбуваються потужні землетруси, особливо, в сейсмічно активних районах. До цього додається виверження вулканів по всій Землі, які викликані таким зіткненням. Досліджуючи льодовики Антарктиди, учені виявили в них наявність важких елементів, які були відкладені 16 тисяч років тому. Падіння астероїда могло розбудити вулкан в Антарктиді. Але ця речовина могли потрапити і з атмосфери зразу ж після катаклізму. На декілька років атмосфера Землі засмітилась великою кількістю пилу і газів, крізь які не могли пробитися навіть промені Сонця.
   Більшість цивілізацій, які були засновані людьми з подвійної зоряної системи Сіріус, загинуло під час Першого Всесвітнього потопу. Великі ділянки суші пішли під воду і опинилися затопленими назавжди. Це трапилось з древніми містами біля берегів Японії, на  півдні Індії. Атлантида теж пішла під воду в той час. Вірменське нагір’я було повністю затоплене морською водою і майже вся цивілізація, яка оселилася тут, загинула, а древнє місто Єріду було зруйновано. Цивілізація інків теж була майже повністю знищена, хоча більшість її поселень знаходилося високо в горах. До повені додалися пожежі і землетруси, а потім прийшов голод з викладених вище причин. Всі ці події дійсно мали місце і підтверджені багатьма дослідниками.
   Цілком імовірно, падіння на Землю дуже крупного астероїда приблизно 13 тисяч років тому стало причиною повороту земної осі, в результаті якого на північну частину Європейського континенту почали насуватися льодовики. Вісь Землі не тільки зменшила кут нахилу до площини екліптики, але і , скоріш за все, змістилась або повернулась по відношенню до самої Землі. Удар астероїда, який пробив земну кору, безумовно, подіяв на ядро Землі. Це не могло не привести до зміщення полюсів Землі. Але поступово, на протязі 1-2 тисячоліть, земна вісь майже повернулася в початкове положення. Обертання Землі навколо нової осі не могло тривати нескінченно довго. Адже Земля не має форму кулі, а трохи приплюснута з боку полюсів. Цілком імовірно, ще однією причиною такого повернення земної осі на старе місце могли стати ті ж льодовики над Європою, які змінили співвідношення мас Південної і Північної півкуль. Над сушею в Європі маса льодовиків набагато перевищувала масу льодовиків над океаном в районі зміщеного Південного полюсу. Про вплив поворотів земної осі на клімат Землі йшла мова в декількох статтях автора. Ось дві з них: «Повороты Земной оси и их последствия для климата»,  https://polpravda.com/povoroty-zemnoj-osi-i-ix-posledstviya-dlya-klimata/8578 ; «Глобальное потепление и призрак «глобального похолодания»», https://polpravda.com/globalnoe-poteplenie-i-prizrak-globalnogo-poxolodaniya/8082 .
   Існує помилкова уява сучасних учених про те, що в стародавній історії Землі були довготривалі періоди глобального похолодання. Це глибока омана. Глобальне похолодання наступало тільки на декілька років одразу ж після падіння на Землю крупного астероїда. А всі довготривалі похолодання мали локальний характер – в одному місці Землі ставало холодніше, а в другому жаркіше в один і той же час. А Сонце продовжувало обігрівати Землю, як звичайно.
 Безумовно, деяким групам людей вдалося вижити під час цього катаклізму. В їхньому числі могли бути жерці, які володіли всіма сакральними таємницями Всесвіту. Але люди, які вижили, вже не становили собою потужні цивілізації. Пройшло біля двох тисяч років і на Землю прибули потужні цивілізації з подвійної зоряної системи Немезіда. Як  уже згадувалось, це трапилось 9-11 тисяч років тому. Ця подвійна зоряна система знаходиться дуже близько, по космічним міркам, від Сонячної системи. В наш час дві зірки цієї системи утворили тверду темну кору і стали невидимі. Цілком імовірно, в цій зоряній системі розумне життя розвивалося, в крайньому випадку, на двох планетах. Ці дві цивілізації розташувалися на Вірменському нагір’ї і на самому півдні Європи і поступово зайняли майже всю Середню Азію, впритул до Тибету. Про це йшла мова в декількох статтях автора. Ось дві з них: : «Астрофизика и антропология в познании процессов формирования земной цивилизации»,  https://polpravda.com/astrofizika-i-antropologiya-v-poznanii-processov-formirovaniya-zemnoj-civilizacii/8005 ; «Столице Армении Еревану более шести тысяч лет», https://polpravda.com/stolice-armenii-erevanu-bolee-shesti-tysyach-let/9489 .
  В міру адаптації арменоїди з Вірменського нагір’я розселялися по всій південній частині Європи, і навіть по деяких районах північної Європи до берегів Балтики і, в тому числі, в Україні. Таким чином, біля 8 тисяч років тому почала формуватися трипільська цивілізація, яка своїм глибоким корінням вросла у Вірменське нагір’я. Можна з упевненістю сказати, що всі теорії, які пов’язані з появою кочових племен в Україні зі східних районів біля 8 тисяч років тому, є звичайна вигадка. Це доказано дослідженнями поховань трипільського періоду. Всі представники трипільської цивілізації мали брахіцефальні форми черепних коробок. Є ще десятки доказів зв’язку трипільської цивілізації з Вірменським нагір’ям. Але вони будуть наведені автором в наступній науковій статті про трипільську цивілізацію.
   В Україні теж є багато свідоцтв проживання представників древніх цивілізацій з подвійних зоряних систем Сіріус і Немезіда приблизно 9 тисяч років тому і ще раніше. На цю тему автором було написано три наукові статті. Ось вони: «Мегалитические сооружения острова Хортица»,  https://polpravda.com/megaliticheskie-sooruzheniya-ostrova-xortica/8275 ; ««Каменная могила» - одно из древнейших поселений астронавтов из соседних звёздных систем в Украине», https://polpravda.com/kamennaya-mogila-odno-iz-drevnejshix-poselenij-astronavtov-iz-sosednix-zvyozdnyx-sistem-v-ukraine/8827 ; «Древнее поселение астронавтов из двойной звёздной системы Немезида на Винничине», https://polpravda.com/drevnee-poselenie-astronavtov-iz-dvojnoj-zvyozdnoj-sistemy-nemezida-na-vinnichine/8733 .
  У зв’язку з тим, що на протязі тисячоліть на певних територіях проживали представники різних цивілізацій і в різні часи, виникають труднощі з визначенням належності того чи іншого артефакту до певної цивілізації. Але володіння реальними астрофізичними знаннями дозволяє знаходити правильні відповіді на всі запитання, які виникають.

  О2. 10. 2017 року, м. Чернігів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий