TRANSLATE

понедельник, 5 октября 2020 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #фундаментальнаянаука #fundamentalscience Нова фундаментальна наука та її вороги

 

        Нова фундаментальна наука та її вороги

Вісімнадцять років тому український учений створив нову фундаментальну науку, яка відповіла на всі запитання стосовно побудови і функціонування космосу. Керівники НАНУ були ознайомлені з цими фундаментальними знаннями, але і досі вони це приховують від наукової громадськості.

                   Астрофізик Іванов Анатолій Григорович

                         

                                                     

 Автор написав декілька коментарів з приводу інтерв’ю академіка В. Гончарука журналу Граніт науки і щодо реакції на це науковців відділку фізики і астрономії НАНУ на чолі з академіком Я. Яцківим. В цій статті ці матеріали розміщені разом. Ось перший мій коментар щодо злочинної діяльності академіка Я. Яцківа по знищенню української науки:

«Дев'ять років тому я надіслав свою книгу "Живий організм Всесвіту" і листа академіку НАНУ Я. Яцківу. він відповів, що передав мою книгу фахівцям. Пройшло сім років. Академік і не збирався відреагувати на моє звернення, тому два роки тому я написав відкритого листа цьому академіку. Ось копія цього листа: "25 грудня цього року в програмі п’ятого телевізійного каналу “В кабінетах» на екрані з’явився академік Ярослав Яцків. Він став розповідати ведучій про учених Головної астрономічної обсерваторії НАНУ, які відкривали у космосі об’єкти за допомогою телескопів. Але він не сказав, що значно складніше розкрити, як ці об’єкти були сформовані, як збудовані і як функціонують. Український учений більше 13 років тому в своїй науковій праці «Живий організм Всесвіту» дав відповіді на всі ці запитання щодо кожного космічного об’єкта, починаючи з метеоритів і комет і закінчуючи зірками, чорними дірками, галактиками. Але академік про це навіть не згадав, начебто такого взагалі не було.

   А потім він показав грамоту, якою були нагороджені українські учені НАНУ за найбільшу кількість наукових статей, які були розміщені у провідних наукових журналах світу. Тільки він забув додати, що в цих публікаціях йдеться не про фундаментальну науку, а про «гру в бірюльки». Про це йшлося в науковій статті «Фундаментальная наука и игра в бирюльки» та інших моїх статтях.

Ярослав Степанович робить вигляд, що нібито він нічого не знає про те, що український учений створив зовсім нову науку про мікросвіт і космос, яка відповіла на всі незрозумілі запитання для учених НАСА, ЦЕРН, НАНУ. Він зробив вигляд, що не знайомився з новими 26 фундаментальними законами мікросвіту і космосу, які відкрив український учений і не знайомий з сотнями видатних відкриттів, які він зробив на основі нових фундаментальних знань.

Ярославе Степановичу! Ви 13 років знищували і продовжуєте знищувати українську науку, замовчуючи і приховуючи від керівників української держави і від своїх підлеглих інформацію про ці видатні відкриття українського ученого.

  У грудні 2009 року я звернувся до Вас з листом і подарував книгу «Живий організм Всесвіту». Ось коротенький уривок з цього листа: «Я не знаю, яка буде реакція на цього листа. Але якщо людина хотіла б почути іншу людину, то вистачило хоча б одного пункту з наведених. Адже на кожен з них сучасна астрофізична наука не має відповіді або відповідає неправильно. А якщо людина не захоче почути, то не допоможе ніщо. Приблизно шість років тому я листувався з верхівкою НАНУ, і мені відомо з дуже надійних джерел, що один з керівників НАНУ сказав, маючи на увазі мою наукову працю «Живий організм Всесвіту», що це переворот в науці. Так, це дійсно переворот. А мені написали, що моя наукова праця не складає державної таємниці. Але після цього мене викликали до СБУ…». Ви добре знаєте, що було написано далі в моєму листі до Вас, але не звернули на це уваги. Ви тоді мені написали, що мої матеріали передали фахівцям для вивчення.

Яким «фахівцям», пане Яцків? Це все одно, що запросити м’ясника, який рубає м’ясо на базарі, робити операцію людині замість того, щоб скористатися послугами професійного хірурга. М’я сник знає, що у людини є серце, легені та інші органи, а більше нічого про людський організм не знає. Воно і не дивно, що ці «фахівці» думали над теорією циклічності життєдіяльності зірок і галактик сім років. Так ні до чого і не додумались разом з Вами.

Декілька років тому в одній зі своїх публікацій Ви написали, що за допомогою сучасних телескопів учені побачили в космосі Бога. Ярославе Степановичу, дійсно, Бог створив Всесвіт і управляє ним. Але спочатку треба шукати Бога у своєму серці. А якщо його там нема, то і в космосі Ви його ніколи не побачите.

Більше 13 років тому Ви, пане Яцків, разом з академіками Б. Патоном і А. Наумовцем взяли на душу важкий гріх перед Богом, перед українською державою і перед її народом. Я Вам бажаю довгих років життя. Але невже Ви хочете забрати цей гріх з собою в могилу? У Вас ще є час покаятися і сподіватися на Боже милосердя".

04. 01 2019 року м. Чернігів. Іванов Анатолій Григорович.

          Академік Я. Яцків - один з головних душителів української науки. Він і його найближче оточення продовжують нав'язувати українцям помилкові знання середини минулого століття. Вони принесли збитки нашій державі в десятки мільярдів доларів. Але ця історія має продовження. Продовження я надрукую завтра.»

  Ось ще одна моя публікація з приводу подій навколо інтерв’ю академіка В. Гончарука:

  «Нещодавно на сайті "Граніт науки" було розміщено інтерв'ю з академіком НАНУ В. Гончаруком, який являється одним з кандидатів на посаду президента НАНУ. Планується провести вибори на початку жовтня. В цьому інтерв'ю академік, який займається хімічними проблемами, наговорив такого, що і школяри будуть сміятися, якщо прочитають. Він вирішив, що Земля була створена 15 тисяч років тому і так далі. І у зв'язку з цією публікацією група докторів наук і академіків з відділу фізики і астрономії НАНУ на чолі з одним із головних душителів української науки академіком Я. Яцківим звернулась до наукової громадскості і висловила обурення з приводу цього інтерв'ю та його автора. Люди, які 17 років знищували українську науку, і які досі не мають жодної уяви про те, як насправді збудовано і як функціонують мікросвт і космос, напали на свого колегу, який теж нічого не знає в цій сфері. Але ж він хімик, а ці неучи називають себе фізиками і астрономами. Розпорядники сайту "Граніт науки" дали гідну відсіч нахабам. Вони повторили все що я пишу останні вісім років про злочинне угрупування під назвою НАНУ і обіцяли провести міжнародне розслідування щодо діяльності цих неучів. Я маю багато матеріалів по цій темі і можу допомогти в розслідуванні, якщо виникне потреба. Ось відповідь розпорядників сайту "Граніт науки"


 


     
І ось заключний коментар автора з приводу цієї події:

«Країна повинна знати своїх "героїв". Шість науковців НАНУ на чолі з академіком Я. Яцківим звернулась до наукової громадскості з приводу публікації інтерв'ю з академіком В Гончаруком в науково-популярному журналі "Граніт науки". ось прізвища цих науковців, які 17 років знищували українську науку: Г. Гомонай, О. Кордюк, В. Локтев, І. Лутглод, А. Негрійко, С. Рябченко. Ці люди не цікавляться реальною фундаментальною наукою взагалі і навіть нездатні проковтнути готові знання, які український учений поклав їм до рота. Ці неучи продовжують нав'язувати українцям помилкові знання середини минулого століття. Вони принесли збитки нашій державі в десятки мільярдів доларів і саме через них наші діти і онуки можуть не дожити віку через нехтування причини глобального потепління, якою являються викиди гарячої речовини з надр протонової оболонки Сонця. До цього списку треба додати ще двох академіків НАНУ: А. Наумовець і А Загородній. Злочинців за грати!».

  І всі ці жахливі події відбуваються в той час, коли земна цивілізація стоїть на краю загибелі. Уже в цьому столітті Сонце знищить всіх землян. Автор написав біля ста наукових статей про причину і наслідки глобального потепління. Але влада не звертає на це уваги і вірить ворогам української науки.

  Щоб продовжити життя нашим дітям і онукам треба негайно розпочати будівництво мережі підземних міст з автономною системою життєзабезпечення. Ось декілька наукових статей автора на цю тему: «Потепление на Земле и Солнце», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_5.html ; «Потепление и погодные аномалии», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_11.html ; «Заявление украинского астрофизика в связи с катастрофическими изменениями климата», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/warming_11.html ; «Солнечный гиперфторуглерод-23 начал свою разрушительную работу», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/03/warming-23.html ; «Солнечное железо в околоземном пространстве  это набат, который оповещает, что земная цивилизация погибнет через десятки лет», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/04/warming.html ; «Облудне ярмо», https://blog-astrofizika.blogspot.com/2020/09/warming.html .

  Катастрофічні зміни клімату набули таких темпів, що вже дуже скоро всі земляни зрозуміють, що причиною глобального потепління є викиди гарячої речовини з надр протонової оболонки Сонця. А вороги української науки продовжують займати академічні кабінети і отримують від держави великі зарплати.  Злочинців за грати!

 05. 09. 2020 року, м. Чернігів.

 

 

 

 

 


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий