TRANSLATE

среда, 10 октября 2018 г.

#Астрофизик ИвановАнатолийГригорьевич #потепление #warming Друга заява українського астрофізика А.Іванова у зв'язку з катастрофічними змінами клімату


Друга Заява українського астрофізика А. Іванова  у зв'язку з катастрофічними змінами клімату


Український учений розробив нову фундаментальну науку більше15 років тому і виклав її в Інтернеті в 385 наукових статтях та інтерв'ю. Вона доказала, що причиною глобального потепління є викиди гарячої матерії з надр протонової оболонки Сонця. Цей процес незворотній.


                Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                     
                              


25 вересня 2017 року автор цих рядків зробив Заяву відносно ситуації, яка склалася на нашій планеті у зв'язку з з глобальним потеплінням. Ось ця Заява: https://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/warming_11.html .
Теорія циклічності життєдіяльності зірок і галактик, яку український учений розробив 16 років тому, неспростовно доказала, що причиною глобального потепління є викиди гарячої матерії з надр протонової оболонки Сонця, які будуть тільки збільшуватись.
В своїй першій Заяві автор до дрібніших деталей виклав всі необхідні заходи, які необхідно здійснити у зв'язку з катастрофою, яка насувається. Треба боротися з наслідками глобального потепління, а не з його причиною. Сонце перемогти неможна.
Минув рік. Як і раніше витрачаються сотні мільярдів доларів на пошуки того, що вже давно знайшов український учений. Злочинці, які не визнають на офіційному рівні нову фундаментальну науку і приховують від землян істинну причину глобального потепління, залишаються на своїх місцях і ніхто з них не притягнутий до відповідальності. А “престижні” наукові журнали Nature, Science та інші продовжують друкувати на своїх сторінках антинаукові статті, які не мають ніякого відношення до реальної науки про мікросвіт і космос. Автор виклав в Інтернеті більше 20 наукових статей, в яких до дрібніших деталей викладена причина глобального потепління. Редакції цих журналів роблять вигляд, що не помічають ці статті і продовжують дезинформувати землян у питанні про причину глобального потепління. Це кримінальний злочин.
Земна цивілізація стїть на порозі загибелі. ГАЯННЯ ЧАСУ — ПОДІБНЕ ДО СМЕРТІ! Автор повторно вимагає від керівників української і земної науки повністю припинити дослідження космосу, про який все відомо, і всі ресурси направити на виконання усіх заходів, які викладені в першій Заяві українського ученого. Злочинців — до відповідальності!

10.10. 2018 року, місто Чернігів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий