TRANSLATE

суббота, 22 сентября 2018 г.

#АстрофизикИвановАнатолий #потепление #warming Тривожні провісники і дезинформатори


           Тривожні провісники і дезинформатори

Катастрофічні зміни клімату пов'язані тільки зі збільшенням викидів гарячої матерії з надр протонової оболонки Сонця і більше ні з чим.


                 Астрофізик Іванов Анатолій Григорович
                               
                          


Проягом останніх десятиліть ознаки глобального погіршення клімату на нашій планеті почали проявлятися все більше і більше, але особливо це стало помітно в останні декілька років. Учені нічого не знають про справжню причину глобального потепління і починають вишукувати причини цього явища, які насправді майже не впливають на процеси глобального потепління.
Шістнадцять роки тому автор цих рядків розробив теорію циклічності життєдіяльності зірок і галактик, яка розкрила, як насправді збудовано Сонце і як воно функціонує. В центрі Сонця знаходиться нейтронна зірка діаметром 12,2 км (уточнений розрахунок автора). Ось наукова стаття про це: “Радиус нейтронной звезды Солнца и определение плотности нейтронных звёзд и чёрных дыр», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/08/neutronstars-blackholes.html . Згідно з Третім фундаментальним законом космосу, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/lawofspace.html , в центрі кожної зірки Всесвіту, незалежно від від її зовнішнього вигляду, знаходиться нейтронна зірка.
За нашого часу Сонце знаходиться на етапі формування своєї твердої темної кори шляхом синтезу ядер у своїй протоновій оболонці. Цей процес супроводжується і буде супроводжуватись збільшенням викидів горячої матерії Сонцем на свої орбіти і у міжзоряний космічний простір.
Все це детально описано автором в десятках наукових статей, розміщених в Інтернеті. Крім того, він написав 20 наукових статей, в яких розкрита і доказана причина глобального потепління. Викиди горячої матерії Сонцем являються єдиною причиною глобального потепління. Ось деякі статті та інтерв'ю про це: “Что такое галактика?», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/02/blog-post_17.html ; «Потепление на Земле и Солнце», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_4.html ; «Потепление и гибель земной цивилизации», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/03/blog-post_5.html ; «Нюанси Апокаліпсиса”, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/06/interview_6.html ; «Аномальная жара будет только усиливаться все последующие годы. Причиной этого является Солнце». http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/09/warming.html .
Уже давно пора визнати на офіційному рівні справжню причину глобального потепління і припинити дезинформацію землян. Керівники української і земної науки вчиняють кримінальний злочин проти своїх народів, приховуючи від них справжню причину глобального потепління, яку виявив український учений 15 років тому.
Газета “Дзеркало тижня” розміщує на своїх шпальтах прекрасні аналітичні статті на політичні і соціальні теми, але відділ науки, медицини, освіти та екології цієї газети на протязі останнього десятиліття розміщує матеріали, які дезінформують наукову громадскість, всіх українців і допомогає керівництву Національної Академії Наук України нищити українську науку. На десятки звернень автора в цю газету з проханням розмістити матеріали про реальну фундаментальну науку редакція жодного разу навіть не відповіла.
У 34 номері цієї газети від 15 вересня цього року була розміщена стаття “Тревожные предвестники», https://zn.ua/ECOLOGY/trevozhnye-predvestniki-294558_.html , автором якої є академік НАНУ Яков Дідух. В одному зі своїх інтерв'ю відомий учений О. Всехратський сказав, що 99% українських академіків до науки відношення не мають. Пан Дідух підтвердив це в черговий раз. Так, в своїй статті він правильно розповів про дуже складну ситуацію з глобальним потеплінням, хоча це добре відомо і без нього. І тут же академік почав дезинформувати наукову спільноту і всіх українців, вишукуючі другорядні причини, які, на його думку, будуть являтися причиною глобального потепління. Але те, що він почав говорити далі в цій статті, - це справжній злочин.
Пан Дідух пропонує ряд заходів, які, на його погляд, допоможуть боротися з глобальним потеплінням. Ви при своєму розумі, пане академіку? Ви збираєтесь боротися з Сонцем? Усі ваші пропозиції схожі на припарки мерцю. Здійснення цих пропозицій коштує дуже дорого, а результат буде нульовим. Все це обман. Сонце перемогти неможливо. І результати роботи трьох комісій, в одну з яких залучили пана Дідуха, буде теж плачний. Пани з міжурядової групи експертів МГЄІК теж нічого не знають про справжню причину глобального потепління.
Пану академіку не завадило б ознайомитися з досягненнями української астрофізичної науки, які викладені в Інтернеті в 370 наукових статтях автора. Ботаніка і астрофізика — це різні науки. Без володіння справжніми астрофізичними знаннями всі спроби зробити які-небудь прогнози щодо майбутнього Землі перетворюються на ворожіння на кофейній гущі.
Причина такого наукового невігластва академіка Я. Дідуха відома. Академіки Б. Патон, А. Наумовець, Я. Яцків протягом 15 останніх років робили все можливе для того, щоб нові фундаментальні знання не стали надбанням української держави. Академік А. Загородній теж вніс свою лепту в цей злочин. Більше чотирьох років він приховує від керівників держави і від усіх українців той факт, що український учений створив нову фундаментальну науку і розкрив, як насправді збудовано і як функціонує мікросвіт. Внаслідок цього українська наука опинилася біля розбитого корита. Автор неодноразово писав про це в своїх статтях, але, на жаль, влада зайнята боротьбою за самозбереження і не цікавиться тим, що відбувалося і відбувається за нашого часу в науковій сфері.
Ось деякі статті автора на цю тему: “Научные достижения» НАНУ в области астрофизики и теории микромира», http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/astrophysics.html ; «Фундаментальная наука и физика высоких энергий, http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/04/particles-universe.html ; «Фундаментальная наука и игра в бирюльки». http://blog-astrofizika.blogspot.com/2018/05/fundamentalscience.html .
Різкий тон цієї статті обумовлений біллю за долю українців і всіх землян у найближчому майбутньому.. Земна цивілізація стоїть на порозі катастрофи, а дезинформатори продовжують обдурювати землян. Про реальні заходи у боротьбі з наслідками глобального потепління ( а не боротьбі з глобальним потеплінням) йшла мова майже в усіх наукових статтях автора про глобальне потепління. Це перш за все створення обладнання і споруд для очищення повітря і води, а також створення обладнання для опріснення води. Запаси прісної води на планеті будуть весь час зменьшуватись через розтавання льодовиків на полюсах і вершинах гір. Уже давно пора розпочати розробку технологій для будівництва підземних міст з замкненим циклом життєзабезпечення і почати будувати такі підземні міста.

23. 09. 2018 року, м. Чернігів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий